Diari La Veu del País Valencià
‘El país de l’olivera’ d’Obrint Pas es converteix en un àlbum il·lustrat

Un any després de la presentació del primer àlbum il·lustrat de Sembra Llibres, Obriu les portes, fruit de la col·laboració entre Txarango i Gemma Capdevila, el cantautor Xavi Sarrià i la il·lustradora Aitana Carrasco han unit les seues forces per a crear Al país de l’olivera, un llibre infantil pensat per a transmetre l’estima per la terra.

El nou títol de l’editorial és un homenatge al país íntim de la infantesa farcit de bicicletes, somnis, canyars, il·lusions, cases blanques, rialles o arracades de cireres, explica l’editorial. “Un llibre que permet sembrar paraules, sentiments i paisatges de la nostra terra. Un mosaic de versos i dibuixos que ens parlen d’estimar i cuidar el lloc d’on venim”, apunten des de Sembra Llibres.

L’àlbum il·lustrat, creat mà a mà entre Xavi Sarrià i Aitana Carrasco, arribarà a les llibreries a partir del 23 de novembre. ‘Al país de l’olivera’ és també una cançó d’Obrint Pas, inclosa en Coratge (Propaganda pel Fet!, 2011), el darrer llibre-disc del grup, que es convertir en un himne per a diferents generacions. “Una declaració d’amor a les nostres arrels que va meréixer el Premi Ovidi a la millor lletra de cançó”, afegeixen.

Comparteix

Icona de pantalla completa