'El país de l'olivera' d'Obrint Pas es converteix en un àlbum il·lustrat

Xavi Sarrià i Aitana Carrasco signen aquest llibre infantil amb què Sembra Llibres vol homenatjar els records de la infantesa
/ València
19 novembre 2018 01:00h

Un any després de la presentació del primer àlbum il·lustrat de Sembra Llibres, Obriu les portes, fruit de la col·laboració entre Txarango i Gemma Capdevila, el cantautor Xavi Sarrià i la il·lustradora Aitana Carrasco han unit les seues forces per a crear Al país de l'olivera, un llibre infantil pensat per a transmetre l'estima per la terra.

El nou títol de l'editorial és un homenatge al país íntim de la infantesa farcit de bicicletes, somnis, canyars, il·lusions, cases blanques, rialles o arracades de cireres, explica l'editorial. "Un llibre que permet sembrar paraules, sentiments i paisatges de la nostra terra. Un mosaic de versos i dibuixos que ens parlen d'estimar i cuidar el lloc d'on venim", apunten des de Sembra Llibres.

L'àlbum il·lustrat, creat mà a mà entre Xavi Sarrià i Aitana Carrasco, arribarà a les llibreries a partir del 23 de novembre. 'Al país de l’olivera' és també una cançó d'Obrint Pas, inclosa en Coratge (Propaganda pel Fet!, 2011), el darrer llibre-disc del grup, que es convertir en un himne per a diferents generacions. "Una declaració d'amor a les nostres arrels que va meréixer el Premi Ovidi a la millor lletra de cançó", afegeixen.

next