Diari La Veu del País Valencià
Fulgencio augura que les eleccions generals seran en tardor-hivern de 2019

El delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Fulgencio, ha assenyalat aquest dimarts sobre la possibilitat que el 26 de maig de 2019 puguen coincidir les eleccions autonòmiques, locals i europees amb les generals que la seua “aposta” és que aquestes últimes seran en “tardor-hivern de l’any 2019”.

Fulgencio s’ha pronunciat així en el Fòrum Europa Tribuna Mediterrània en ser preguntat sobre l’afirmació del ministre de Foment i secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, que deia que no és descartable eixa coincidència de comicis, que convertiria el 26 de maig de 2019 en el que s’ha denominat un ‘superdiumenge’ electoral.

El delegat ha precisat que a Ábalos se li va preguntar si aquesta hipòtesi era descartable i ha destacat: “Clar que no és descartable. Jo no sé en quin moment un president d’un govern o un president d’una comunitat autònoma amb potestats purament personals per a prendre aquesta decisió pot adoptar-la”.

No obstant això, el Fulgencio ha afegit: “Com que em demanen una aposta, la faré: ens n’anem a tardor-hivern de l’any 2019”.

Comparteix

Icona de pantalla completa