Troben una granada de mà sense càrrega al replà d'un edifici de València

L'explosiu ha sigut detectat pel responsable de neteja de la finca, al districte de Trànsits
/ València
21 novembre 2018 01:00h
Després de comprovar que la granada es trobava sense càrrega, els efectius han traslladat l\'artefacte amb seguretat a dependències policials per a la seua posterior destrucció en un lloc adequat.

La Policia Nacional ha intervingut aquest dimecres una granada de mà al replà d'un edifici del districte de Trànsits de València. L'artefacte es trobava sense càrrega, per la qual cosa els agents no han hagut d'acordonar la zona i l'han traslladat per a la seua destrucció.

El responsable de neteja de la finca ha trobat l'explosiu i ha donat l'avís cap a les 8.30h. Fins a l'immoble s'ha desplaçat un indicatiu Tècnic Especialista en Desactivació d'Artefactes Explosius (TEDAX) de la Policia, expliquen fonts de Prefectura a Europa Press.

Després de comprovar que la granada es trobava sense càrrega, els efectius han traslladat l'artefacte amb seguretat a dependències policials per a la seua posterior destrucció en un lloc adequat.

Des de la Policia Nacional recorden a través de Twitter que "els explosius no són un joc" i recomanen a la ciutadania avisar al 091 davant la troballa d'algun artefacte.

next