Diari La Veu del País Valencià
Vols col·laborar amb La Veu en les Trobades?

RedactaVeu / València.

Si t’agrada fer fotos, gravar vídeos, o eres estudiant de periodisme, o fotoperiodista, o si escrius en valencià al teu blog, o a les teues xarxes… o tens qualsevol altra relació amb el món de la comunicació i vols col·laborar amb La Veu en les Trobades, et pots posar en contacte amb nosaltres al correu [email protected] i/o al telèfon 658 847 163.

Si comparteixes amb nosaltres La Trobada del teu municipi, publicarem els teus continguts relacionats amb aquesta!

La Veu del País Valencià estarà en les Trobades d’Escoles en Valencià següents: Gata de Gorgos (5 d’abril), Corbera (6 d’abril), Sant Joan d’Alacant (11 d’abril), Bèlgida-Beniatjar-Otos (12 d’abril), Lloc Nou d’En Fenollet (10 maig), Elx (11 maig), Catarroja (17 de maig), Orxeta (31 maig), Ciutat Vella (1 de juny), Onil (7 de juny), Benlloch (8 de juny), Algar (15 de juny).

El teu suport ens ajudarà a difondre un dels esdeveniments més importants de la nostra escola i de la nostra llengua. Envia’ns els teus escrits sobre els actes, sobre antigues trobades a la teua comarca, anècdotes relacionades, fotografies de la trobada d’enguany, històriques… tot allò que considereu que pot ajudar perquè les trobades d’escoles en valencià continuen vertebrant el país.

Ja saps, si eres d’algun d’aquestos pobles o vius a prop, i t’animes a col·laborar amb nosaltres, posa’t en contacte.

La Veu és participació !

Equip de laveupv.com

Comparteix

Icona de pantalla completa