Diari La Veu del País Valencià
Lufthansa connectarà Alacant i Munic amb sis vols setmanals

La companyia aèria alemanya Lufthansa obrirà una nova ruta entre Alacant i Munic amb sis vols setmanals durant la temporada d’estiu de 2019. Els sis enllaços setmanals –anada i tornada– des d’Alacant a Munic permetran connectar per primera vegada l’aeroport alacantí amb la capital bavaresa en estiu de 2019, segons avança l’aerolínia en un comunicat.

Aquesta nova connexió se suma als sis vols setmanals entre Alacant i Frankfurt. En total, per a la temporada estiuenca la firma alemanya connectarà el País Valencià amb els dos hubs a Alemanya amb un total de 68 enllaços setmanalment, de manera que “demostrarà el compromís de la companyia amb la zona”.

En concret, el vol LH1778 s’enlairarà des de Munic el dimecres a les 14.10h, el divendres a les 9.30h i el diumenge a les 8.00h. Per la seua banda, el vol de retorn, amb codi LH1779, eixirà els mateixos dies a les 17.40h, a les 13.00h i a les 11.30h des de la ciutat alacantina, respectivament, amb “opcions per a tota mena de viatgers”.

168 vols cada setmana des d’aeroports valencians

Paral·lelament, les aerolínies del grup Lufthansa que operen a València i Alacant (Lufthansa, SWISS, Brussels Airlines i Eurowings) comptaran amb una àmplia oferta, ja que oferiran un total de 168 vols setmanals a altres destinacions alemanyes, europees i intercontinentals.

El director general de Lufthansa Group per a Espanya i Portugal, Carsten Hoffmann, ha relacionat l’anunci amb “el compromís de la companyia per connectar la zona de Llevant amb els nostres hubs a Alemanya”.

“Alacant és ara una opció més de les que Lufthansa posa a la disposició dels seus clients per a anar a Frankfurt i a Munic i així poder aprofitar les connexions que tenim des d’allà a tota mena de destinacions”, ha asseverat.

Comparteix

Icona de pantalla completa