Diari La Veu del País Valencià
El Palau de la Música ajorna l’espectacle de Dani Mateo al 9 de febrer

El Palau de la Música ha ajornat la representació de l’espectacle de Dani Mateo, que havia de tindre lloc aquest dissabte 24 de novembre després que el passat 8 de novembre el Teatre Olympia decidira cancel·lar l’obra davant el boicot que va exercir España 2000.

L’auditori municipal ha informat que amb la finalitat que el públic tinga més temps per a adquirir les entrades, i una vegada coordinada tant la disponibilitat dels artistes com de la Sala Iturbi del Palau de la Música, el Palau de la Música de València i els artistes Dani Mateo, Raúl Cimas i JJ Vaquero, han acordat ajornar la data de la representació de la peça teatral Nunca os olvidaremos, que estava prevista per a aquest dissabte 24 de novembre.

Finalment, el Palau de la Música ha indicat en un comunicat que l’obra es representarà el 9 de febrer de 2019, a les 22.30 hores, a la Sala Iturbi de l’auditori valencià.

L’espectacle té un caràcter solidari, amb un cost per entrada de 20 euros la recaptació del qual anirà destinada a una entitat sense ànim de lucre el nom de la qual de moment no s’ha concretat. La data a partir de la qual es podran adquirir les entrades a la web del Palau i a les taquilles de l’auditori en el seu horari habitual s’anunciarà en breu.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de València fa efectiu el seu oferiment de l’auditori valencià perquè puga representar-se l’obra, després de la seua cancel·lació, el passat 8 de novembre, arran de les amenaces d’España 2000. El Palau recorda que va ser Dani Mateo qui va difondre en les xarxes socials que faria l’espectacle gratis, en referència al fet que no cobraria caixet en aquesta actuació i és per açò que la totalitat de la recaptació del pròxim dissabte anirà destinada a una organització solidària. Aquesta actuació segueix els procediments habituals que marquen les ordenances que regulen les actuacions del Palau Solidari, en el qual es programa una mitjana de 25 espectacles solidaris a l’any.

Comparteix

Icona de pantalla completa