Oltra respon al PPCV: "No hi ha cap subvenció que es done a entitats catalanistes"

La vicepresidenta del Consell assegura que les ajudes públiques a organismes no es donen per "clientelisme, com feien els populars"video
/ València
23 novembre 2018 01:00h
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en una imatge d\'arxiu.

La vicepresidenta del govern valencià, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres en la roda de premsa posterior al ple del Consell que a hores d'ara no hi ha "cap subvenció que es done a entitats catalanistes", en referència a les declaracions que alguns diputats del PPCV van fer aquest dijous en les Corts. 

"Totes les subvencions que donem estan taxades i supervisades per un equip de tècnics. No es donen per ser vos quien sois, com feia el PPCV. Ara donem ajudes per a promoure el valencià, per a combatre la pobresa i també per a la diversitat funcional", ha manifestat la número dos del Consell.

Carregant el vídeo...

La també consellera d'Igualtat ha volgut posar nom a la manera en què els populars abans gestionaven les subvencions: clientelisme. "El que mirem per damunt de tot és quin impacte social tenen les entitats, és a dir, com poden millorar la vida de la gent", ha afegit. 

Sobre la proposta que va plantejar aquest dijous la formació conservadora de destinar diners de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua a Lo Rat Penat Oltra ha sigut clara: "Estan en el seu dret de fer-ho; eixa és la faena de l'oposició". 

next