L'Audiència d'Alacant condemna un home per violar una dona a qui va amenaçar de fer-li un "Marta del Castillo"

El condemnat haurà de pagar a la víctima una indemnització per danys i prejudicis de 12.400 euros i passar 6 anys a la presó
/ Alacant
23 novembre 2018 01:00h
Els condemnats han de fer treballs socioeducatius entre 8 mesos i un any.

L'Audiència d'Alacant ha condemnat a sis anys de presó un home que va violar una xica i la va amenaçar de fer-li un "Marta del Castillo". "Et mataré, dóna'm la teua ubicació, que faré amb tu un Marta del Castillo", va dir en al·lusió a la jove andalusa assassinada el cadàver de la qual encara no ha sigut trobat.

El tribunal l'ha condemnat a un delicte d'agressió sexual, amb atenuant d'embriaguesa, amb la prohibició d'aproximar-se a menys de 300 metres de la víctima per cinc anys. Així mateix, aquest home, de 27 anys, ha sigut condemnat a pagar una indemnització pels danys i perjudicis, a més de les lesions causades a la víctima per l'agressió de 12.400 euros.

La Secció Segona de l'Audiència considera que aquest home és autor d'un delicte d'agressió sexual i un altre lleu d'amenaces. Per això, el processat també ha sigut condemnat a una multa de 360 euros pels fets ocorreguts el 30 de novembre de 2016.

Segons la sentència condemnatòria consultada per Europa Press, el processat es va trobar amb la xica en una festa i, després d'una estona de conversa, li va demanar que l'acompanyara al cotxe amb el pretext d'agafar tabac. Una vegada a l'interior del vehicle, segons els fets provats, l'agressor va arrancar el cotxe i el va conduir cap a un lloc allunyat de la festa, on la va violar.

Una vegada va aconseguir escapar del vehicle, la víctima va alertar totes les amigues que es trobaven en la festa sense que ell s'adonara. La sentència recull, a més, l'ànim per part de l'home d'"acoquinar la víctima" quan, posteriorment, li va enviar missatges al mòbil en els següents termes: "Et mataré, dóna'm la teua ubicació, que faré amb tu un Marta del Castillo".

next