Diari La Veu del País Valencià
El sindicat majoritari de la Policia Local de València demana als partits que reproven Giuseppe Grezzi

El Sindicat de Policies Locals (SPPLB), sindicat majoritari en el col·lectiu de la policia local, ha demanat aquest dissabte als grups municipals que promoguen la reprovació del regidor de Mobilitat Sostenible Giuseppe Grezzi en el pròxim ple.

El col·lectiu de policies i bombers, “fart de les eixides de to d’aquest individu”, ha manifestat a través d’un comunicat que “espera el suport dels seus representants polítics” en aquesta qüestió. Aquestes declaracions han tingut lloc després d’una ordre de la regidora del ram i el comissari en cap on es dicta un protocol intern d’actuació davant les “ingerències” en actuacions dels agents per part d'”alguna autoritat que volguera atorgar-se competències i funcions impròpies”.

Fonts sindicals han assenyalat que aquesta ordre respon a les “intromissions” del regidor de Mobilitat Ciutadana, Giuseppe Grezzi, des de l’inici de la legislatura, i en concret per intervindre aquesta setmana en una actuació policial a la plaça de l’Ajuntament a un músic de carrer.

Per part del SPPLB, han criticat que aquest regidor “forma part del Govern Municipal i sembla no saber estar a l’altura que se li pressuposa a un gestor públic i la seua coresponsabilitat en tot el govern municipal”, han criticat des del sindicat, des d’on han afegit que “si és així que dimitisca”.

Així, des del sindicat, han expressat que “entenen” la publicació per part del comissari en cap que recorda el protocol d’actuació, el qual “tots els policies locals ja coneixen”, segons han ressaltat. “Però la signatura de la regidora –Anaïs Menguzzato– sobra” han expressat des del SPPLB, des d’on han afegit que “on ha d’estampar-la ella i el seu grup és en la reprovació d’aquest senyor, ja que, si no, no seran més que bones intencions i tocs d’atenció”. “Per què? Perquè qui l’ha de posar en el seu lloc no ho fa i aquest no és un altre que el senyor alcalde”, han agregat.

Per als representats del sindicat, “ja és difícil” desenvolupar el seu treball, “perquè damunt s’ovacione des de les institucions la desobediència a aquestes per part d’individus com el senyor Grezzi, que altera l’ordre públic i posa en risc treballadors que no fan més que el seu treball”. “Estarem en el pròxim ple per a comprovar si a aquest ‘senyor’ se’l posa al seu lloc o si, per contra, se li seguiran permetent semblants despropòsits”, han conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa