Diari La Veu del País Valencià
Dani Mateo s’acull al dret a no declarar davant del jutge per haver-se mocat amb la bandera espanyola

L’humorista Dani Mateo s’ha acollit al dret de no declarar davant del jutge de Madrid que l’havia citat com a investigat per haver-se mocat amb la bandera espanyola en un gag del programa El Intermedio de la Sexta. Abans d’entrar al Jutjat d’Instrucció 47 de Madrid, el còmic ha mostrat la seua preocupació en declaracions als mitjans perquè es porte “un pallasso” davant la justícia per “fer la seua feina”.

Mateo també ha afirmat que el més intel·ligent en aquest moment és “estar callat” i esperar la decisió de la justícia. Un grup reduït de persones l’ha increpat a l’eixida del jutjat lluint una bandera d’Espanya entre crits de “mal nascut”.

La citació parteix de la denúncia interposada per l’organització Alternativa Sindical Policial per un delicte d’odi i un altre d’ultratge a la bandera. Fruit d’aquell episodi, pel que ha hagut de demanar disculpes, el programa El Intermedio, on treballa, va ser objecte també d’una campanya de boicot que va portar diverses marques a retirar la seua publicitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa