L'empresa belga Fosbury's Mon NV gestionarà l'antiga estació marítima de la Marina

L'edifici albergarà un 'hub' tecnològic durant 25 anys
/ València
27 novembre 2018 01:00h
La Comissió Delegada del Consell Rector del Consorci València 2007 ha aprovat per unanimitat la proposta d\'adjudicació a l\'empresa belga.

La Comissió Delegada del Consell Rector del Consorci València 2007 ha aprovat per unanimitat la proposta d'adjudicació a l'empresa belga Fosbury's Mon NV de la concessió d'ús de l'edifici de l'antiga estació marítima de la Marina de València per a la ubicació d'un hub tecnològic, amb una durada de 25 anys.

Així ho ha acordat aquest dimarts l'òrgan compost per representants de les tres administracions consorciades –Ajuntament de València, Generalitat Valenciana i govern espanyol– i presidida pel director general, Vicent Llorens, informa el Consorci València 2007 en un comunicat.

A iniciativa de Biohub VLC SL, la comissió també ha donat llum verda a l'inici dels tràmits per a la concessió d'ús de la Base 5 de la Marina de València, amb la finalitat d'instal·lar un centre empresarial del sector biotecnològic i farmacèutic per a un període de deu anys.

D'altra banda, en la sessió s'ha aprovat el procediment d'informació pública per a atorgar dues concessions d'ocupació. La primera, de 30 metres quadrats, va ser sol·licitada pel Club de Pesca La Marina de València per a desenvolupar l'activitat de pesca des d'embarcació. L'altra, de 15 metres, a petició de l'escola de busseig Buceo Politsub SL per a guardar els equips i materials de treball.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next