Diari La Veu del País Valencià
Suma’t a La Veu! Agermana’t

RedactaVeu / València.

Des del diari digital La Veu del País volem contribuir a donar el pas cap a la vertebració del nostre País Valencià i el canvi social que tan urgentment es necessita.

Per això, i pel menyspreu de les administracions públiques autonòmiques cap als mitjans de comunicació i les publicacions en valencià, volem fer-vos arribar el més sincer agraïment a aquells i aquelles que ja formeu part del nostre projecte perquè amb les vostres aportacions contribuireu a fer possible que el nostre diari siga una publicació lliure, que done veu a tots aquells col·lectius, entitats i persones que aposten per defensar la nostra terra i les nostres senyes d’identitat. També, volem destacar la importància de continuar amb el suport i sumar el màxim possible de gent perquè puguem continuar informant els valencians i valencianes en valencià i des de la més profunda professionalitat.

Per això vos fem arribar les diferents possibilitats que oferim per col·laborar o continuar col·laborant perquè el canvi siga possible. Es podeu agermanar (enllaç al formulari d’agermanament) des d’1 € al mes, o bé triar les tres opcions de mecenes anual a partir de + 240€, + 600€, + 1200€/any. Ací (enllaç al díptic) podeu consultar les diferents maneres que vos oferim per col·laborar, així com l’explicació dels diferents serveis/recompenses que hem preparat per a cadascuna d’aquestes. Podreu gaudir d’aquestes d’acord amb l’aportació que trieu.

Ja no ens deixen veure ni escoltar la informació en la nostra llengua, ens volen tallar la llengua, ens arraconen la cultura… que mai ens apaguen La Veu!!!!

Apunta’t a la lluita, participa en el canvi, SUMA’T A LA VEU!!! FES TEUA LA VEU !!!!

Joan Fuster deia: “Amb freqüència, quasi sempre, callar també és mentir”, que no ens facen callar, SUMA’T a La Veu!

Comparteix

Icona de pantalla completa