TV3 i IB3 posen en marxa un nou canal generalista amb continguts de les dues televisions

La plataforma emet en català i busca establir sinergies entre els territoris pròxims que comparteixen història, llengua i cultura
27 novembre 2018 01:00h

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) han posat en marxa el Bon Dia TV, un canal digital de continguts audiovisuals dels territoris de parla catalana.

La nova plataforma pretén establir sinergies amb les televisions dels territoris més pròxims que comparteixen història, llengua i cultura per a facilitar la producció i circulació de productes audiovisuals. El canal emet continguts de les dues televisions amb una programació adreçada a un públic generalista i un marcat caràcter social i cultural.

L'oferta de continguts inclou documentals, sèries, llargmetratges, programes de viatges, cuina, literatura, cultura, ciència, tradicions i esports. Concretament, de dilluns a divendres s'emetran reportatges i programes divulgatius de cuina, viatges i llengua. Tindran d'aliats Santi Taura (Cuina amb Santi Taura) o Marc Ribas (Cuines), que s'acompanyaran de programes com Benvinguts a l'hort, amb Ada Perellada; Cuina x solters, amb Ismael Prados; Al vostre gust, amb Tana Collados; La salut al cistell, amb Marcel Gorgori, o el programa d'alimentació i nutrició Fred i Calent. 

També donaran a conéixer la diversitat de cada comarca amb Manolo Barahoma i Pedro Carbonell (Gent de la mar), Quim Masferré (El foraster), Marta Gilbert (Salpem!), Marc de las Heras (GR Pirineus, Terres del Sud, Barcelona), Ferran Torrent i Empar Moliner (Cosins germans), Martí Boada (Boscos) i Pol Izquierdo (Bèsties). Amb Fora por! faran un recorregut pels pobles de les Illes i descobriran com hi viuen els protagonistes d'aquesta sèrie que, en cada capítol, proposa un repte al protagonista, i a Uep! Com Anam? s'acostaran a la vida dels pagesos de fora vila.

Quant a la ficció d'IB3 i TV3, s'emetrà Hotel Bellavista, Mai neva a Ciutat, KMM, 39+1, El crac, Cites, Gran Nord, Estació d'enllaç, Majoria absoluta, Temps de silenci, Nissaga de poder, Teresina S.A., Porca misèria i La memòria dels Caragols, entre d'altres.

next