Nova etapa per als Cinemes Albatexas: les grans estrenes conviuran amb les pel·lícules amb subtítols en valencià

Les sales impulsades pel cineasta Ventura Pons canvien de nom
/ València
27 novembre 2018 01:00h

Els Cinemes Albatexas reobriren les portes després d'efectuar unes obres de reforma per a subsanar els desperfectes ocasionats en el sostre de l’edifici com a conseqüència de les pluges torrencials d'aquest mes de novembre.

Les sales impulsades pel cineasta Ventura Pons, ubicades prop del campus de la Universitat Politècnica de València, retornen a l'activitat amb dos canvis substancials. Per una banda, els Albatexas s’anomenen ara Cinemes Las Vegas, el mateix nom que reben les sales amb què compta la companyia a Figueres (l'Alt Empordà). Per una altra, s'han introduït canvis en la cartellera, obrint la porta a l'exhibició d'estrenes per al gran públic.

Els nous Cinemes Las Vegas continuaran amb l'oferta cinematogràfica amb què van ser concebuts, és a dir, la projecció de títols, preferiblement de cinema d'autor, en versió original amb subtítols en valencià.

Els canvis, però, marquen una nova etapa, apunten en un comunicat, amb una oferta que vol diferenciar-se de les altres cartelleres de València.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next