El TSJ arxiva la querella contra Fabra per malversació en el tancament de Canal 9

El denunciant considerava que Fabra havia malversat diners públics en concedir un permís retribuït als treballadors de RTVV després del tancament d'emissions
3 abril 2014 01:00h
El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, arriba a l'hemicicle de Les Corts.

ACN / València.

La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià ha arxivat la denúncia presentada per un ciutadà contra el president de la Generalitat, Alberto Fabra, acusant-lo de malversació en el tancament de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV).

Segons que ha informat el TSJ valencià, la sala considera que els fets no són constitutius de delicte a l'igual que la Fiscalia, que es va pronunciar recentment en el mateix sentit.

El denunciant considerava il·legal i un delicte de malversació de diners públics que els treballadors continuen cobrant salaris com a permís retribuït des que es va procedir al tancament d'emissions el passat 29 de novembre.

Tant la Fiscalia com la sala consideren que la decisió no va ser presa per Alberto Fabra sinó per la direcció de RTVV i que no s'aporta cap prova que la direcció de l'ens actuara a instàncies d'una decisió del president de la Generalitat Valenciana. La denúncia va ser interposada al jutjat d'instrucció número 20 de València, que el va remetre a la sala civil i penal del TSJ valencià, ja que Alberto Fabra té la condició d'aforat en ser president de la Generalitat Valenciana.
 
next