Miss Caffeina, Second, Shinova i Cala Vento, entre les noves confirmacions del SanSan Festival

La sisena edició de l'esdeveniment se celebrarà a Benicàssim del 18 al 20 d'abril
/ Castelló de la Plana
28 novembre 2018 01:00h
Les entrades mantindran el seu preu actual fins al 31 d\'octubre, amb abonaments a partir dels 40 euros.

Miss Caffeina, Second, Shinova i Cala Vento són algunes de les bandes que destaquen en la llista de noves confirmacions que aquest dimecres ha fet pública el SanSan Festival 2019.

En aquesta tanda de convidats per a la sisena cita del certamen, que se celebrarà a Benicàssim (la Plana Alta) del 18 al 20 d'abril, també figuren Los Vinagres, Tu Otra Bonita, Badlands, Monterrosa i Bazzookas.

Aquestos artistes s'uneixen als ja anunciats Izal, Fuel Fandango, Rozalén, Morgan, C. Tangana, La Casa Azul, La Pegatina, Los Auténticos Decadentes, Xoel López, Triángulo de Amor Bizarro i Carolina Durante, entre molts altres.

D'aquesta manera, Miss Caffeina tornarà al SanSan Festival per a presentar les cançons del seu nou àlbum, que veurà la llum en els mesos vinents. Per la seua banda, la banda murciana Second mostrarà amb el seu "impecable" directe els nous temes del disc que recentment acaba d'editar, avança l'organització en un comunicat.

Amb aquesta última ronda de confirmacions, el festival "es consolida com l'oferta més atractiva per a gaudir d'unes inoblidables vacances en Setmana Santa i inaugurar la temporada de festivals a l'aire lliure". La trobada comptarà amb més de 30 artistes, tres escenaris, zones de restauració i àrees de descans, conclouen.

next