El govern espanyol garantirà la seguretat de l'espectacle de Mongolia

La Delegació del Govern espanyol obri una investigació per si s'ha comés un delicte d'odi
/ València
30 novembre 2018 01:00h
Juan Carlos Fulgencio ha pres possessió del càrrec a l\'edifici de la Nau després que el seu predecessor, Juan Carlos Moragues, ho va fer a Capitania.

La Delegació del Govern espanyol ha assegurat aquest divendres que garanteix la seguretat tant a l'interior com a l'exterior de l'espectacle Mongolia sobre gel, que estava previst per als dies 1 i 2 en La Rambleta. Per tant, el govern espanyol deixa en mans del centre cultural la celebració o no de l'espectacle. 

Paral·lelament, s'ha obert una investigació sobre les suposades amenaces denunciades per La Rambleta sobre treballadors del centre per si van incórrer en delicte d'odi i coaccions. Aquestes suposades amenaces han provocat que La Rambleta haja decidit suspendre aquest esdeveniment.

Segons han informat en un comunicat, la Subdelegació del Govern espanyol a València ha actuat d'ofici a tenor de les diferents informacions que ha anat recaptant. El subdelegat del govern espanyol, José Roberto González, ha manifestat que s'estan analitzant els fets des que es va tindre coneixement mitjançant les xarxes socials. També ha anunciat que es mantindrà una trobada amb els administradors de l'espai cultural per a garantir la seguretat dels assistents a l'esdeveniment i treballadors, en cas que decidisquen mantindre la seua programació.

"La Delegació del Govern, com ja ha assenyalat en anteriors ocasions, censura tot tipus d'amenaces i garantirà en tot moment el lliure desenvolupament de les activitats culturals enfront de les actituds violentes de grups radicals que no respecten el marc legal que ens hem donat tots", assenyala el comunicat.

next