Diari La Veu del País Valencià
La Rambleta representarà finalment l’espectacle de Mongolia

L’espai cultural La Rambleta sí que posarà en escena finalment l’espectacle Mongolia sobre hielo. Després d’anunciar aquest matí la cancel·lació de l’obra protagonitzada pels creadors de la revista satírica Mongolia a causa de les amenaces rebudes per l’extrema dreta, a primera hora d’aquesta vesprada el teatre ha anunciat la reactivació de la venda d’entrades. La raó, que la Policia desplegarà un dispositiu “necessari per a garantir la seguretat del públic, artistes i empleats tant en l’interior com en l’exterior del recinte”.

Segons informa l’espai en un comunicat, com que la Delegació del Govern espanyol s’ha compromés a posar en marxa el desplegament del dispositiu necessari per a garantir, “davant les amenaces rebudes durant els últims dies”, la seguretat del públic, els artistes i els empleats, tant a l’interior com a l’exterior del centre, les dues sessions de Mongolia sobre hielo se celebraran “tal com estaven previstes”.

La Rambleta s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de València, titular de l’espai, a qui ha comunicat la seua voluntat de mantindre les funcions després que les autoritats competents hagen donat “garanties suficients perquè l’espectacle puga tindre lloc”.

El centre cultural també ha aprofitat el comunicat per a agrair “el compromís ferm i la garantia de les autoritats públiques municipals i estatals” per a evitar incidents durant la celebració de l’espectacle. També manifesta la seua “total col·laboració” amb elles per a garantir el desenvolupament de Mongolia sobre hielo i demana que “la discrepància no es convertisca en una arma llancívola que fracture la nostra societat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa