El jove amb obesitat mòrbida de Torís deixa l'hospital de Manises després de quatre mesos

Teo va ser ingressat perquè no disposava d'un lloc per a rebre les cures que precisava
/ València
4 desembre 2018 01:00h
Teo ha perdut 95 quilos a l\'hospital.

El jove valencià amb obesitat mòrbida Teo Rodríguez, que ha arribat a pesar 385 quilos, ha eixit aquest dimarts de l'Hospital de Manises (l'Horta Oest), on estava ingressat des del passat mes d'agost. 

Teo Rodríguez, que ha perdut cent quilos amb prou faenes en uns mesos, ha sigut arreplegat en el centre hospitalari per una ambulància que l'ha traslladat a casa de la seua mare, al municipi valencià de Torís (la Ribera Alta), i no ha realitzat declaracions als periodistes que esperaven la seua eixida de l'hospital.

La seua germana Débora ha explicat que Teo ha dormit molt poc aquesta nit perquè estava "nerviós" i ha indicat que estan "contents" i "amb ganes que torne a casa".

"Està millor, més animat, perquè ha perdut 100 quilos. No pensàvem que anara a perdre tant", ha assenyalat Débora, qui ha agregat que abans de portar-lo a casa ha fet rehabilitació.

Al seu judici, encara que els metges diuen que el seu germà està bé, "segueix estant greu. La seua obesitat segueix estant ací, segueix igual".

Segons ha indicat, la casa de la seua mare no està adaptada per a acollir Teo i van demanar un habitatge que sí que ho estiguera per a poder portar-lo, però de moment no els han donat resposta. 

Quan estiga instal·lat a Torís, seguirà acudint a rehabilitació al municipi, ha explicat Débora, qui ha afegit que encara que necessita un caminador, l'ha hagut de sol·licitar a l'hospital i abonar el que costa, uns 120 euros.

next