Diari La Veu del País Valencià
Compromís i PSPV tornen a demanar a Camps que abandone el Consell Jurídic Consultiu

No és la primera vegada que Francisco Camps es troba implicat en algun cas de corrupció. Aquest dimarts, la Fiscalia Anticorrupció l’ha tornat a posar en el punt de mira i ha demanat al jutge que l’impute per prevaricació i frau en el cas Gürtel. Aquesta petició del Ministeri Públic no ha passat desapercebuda per a Compromís i per al PSPV; això sí, amb diferents punts de vista. Des de la coalició valenciana demanen directament a Camps que abandone el seu lloc al Consell Jurídic Consultiu (CJC). Els socialistes, en canvi, també consideren que l’excap del Consell ha d’eixir del CJC però amb un matís: que siga el PPCV el que li ho demane.

“Com ja he dit en altres ocasions, mai no farem una llei per a tirar Camps; això ho ha de fer el seu partit. Però és evident que Camps hauria d’estar exclòs del CJC perquè ja té quatre fronts judicials oberts”, ha manifestat el portaveu dels socialistes valencians a les Corts, Manolo Mata.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha recordat que la cambra valenciana ja va aprovar una iniciativa que reprovava Camps i li demanava que deixara el CJC. “Tornem a demanar que una persona com Camps no pot continuar en una institució assessorant el govern jurídicament quan s’estan fent aquestes peticions per part de Fiscalia”, ha criticat.

Comparteix

Icona de pantalla completa