Diari La Veu del País Valencià
Morera a Fabra: ‘Demane els diners que deu l’Estat al poble valencià en la Intermunicipal’

RedactaVeu / València.

El portaveu de Compromís en Les Corts Valencianes, Enric Morera, ha animat al president de la Generalitat que aprofite la reunió del PP a València, “per parlar de les coses que ens interessen a les valencianes i els valencians. Ja ho tenim bé de callar, de veure que s’afavoreixen amb projectes, amb inversions, amb privilegis de l’aigua unes altres autonomies i a nosaltres no ens arriba res o, pitjor encara, ens toca patir l’espectacle deplorable de veure com els nostres governants callen i atorguen, una rere una altra ocasió”.

Segons Morera, “des de Compromís esperem que el president Alberto Fabra reclame, d’una vegada per totes, els nostres diners, els diners de les valencianes i els valencians, els diners del deute històric, per a superar aquesta situació de pobresa i que el govern de l’Estat deixe de discriminar el poble valencià. Esperem que aquest cap de setmana, amb tots els dirigents del PP reunits a València, siga el moment per fer eixa reivindicació i, per què no, exigir un nou model de finançament per a les autonomies i per a les corporacions locals i que s’acabe l’amenaça de la reforma del règim local que han fet els populars i que posa en perill molts ajuntaments i els serveis que presta a la seua ciutadania”.

“Si Fabra no aconsegueix un compromís ferm per part dels seus caps, nosaltres no callarem com ell i continuarem reivindicant al nostre parlament, a Madrid i on faça falta allò que per justícia és de les valencianes i valencians”, ha advertit Morera.

Comparteix

Icona de pantalla completa