Diari La Veu del País Valencià
Localitzades 11 persones després de desembarcar d’una pastera a Benidorm

La Policia Local de Benidorm (la Marina Baixa) ha localitzat un total d’onze persones que han arribat a primera hora d’aquest dimecres a una cala de la localitat, segons han informat fonts policials. Aquestes fonts també han indicat que, al voltant de les 8.30 hores, l’embarcació de la Policia Local ha trobat una pastera buida enfront de la cala de l’Almadrava. Immediatament, s’ha engegat el dispositiu de cerca i localització per la zona, que ha permés trobar onze persones, totes elles en bon estat.

Segons la Policia Local, els ocupants de la pastera els han dit que havien arribat a terra entre quinze i vint persones, per la qual cosa el dispositiu per a localitzar la resta segueix en marxa. Els onze migrants han sigut traslladats a les dependències de la comissaria de Benidorm mentre que la pastera ha sigut remolcada al port de la ciutat.

Membres de Creu Roja han atés els migrants, els quals es troben, en principi, en bon estat de salut, segons han indicat a EFE fonts d’aquesta entitat. Aquestes persones, tots ells homes, d’entre 18 i 40 anys, han afirmat ser originaris del Marroc i Algèria, segons la Creu Roja, que els ha proporcionat mantes, equips d’higiene, alimentació i roba seca, ja que han vingut “xopats”.

Des del passat mes de gener fins a hui, la Creu Roja ha realitzat 32 intervencions relacionades amb l’arribada de pasteres a diferents punts de la costa de la demarcació d’Alacant, en les quals ha atés 305 migrants, d’acord amb les dades facilitades per aquesta organització humanitària.

Comparteix

Icona de pantalla completa