Diari La Veu del País Valencià
“Vergonyós que Ciscar diga que no pot dir quans diners públics es gastaren en la visita del Papa”
RedactaVeu / València

El parlamentari d’EUPV Ignacio Blanco ha subratllat que des del seu grup parlamantari s’han fet diverses sol•licituds de documentació, preguntes escrites sobre el cost per als valencians i valencianes de la visita del pontífex a València a principis de juliol del 2006.

“Fins i tot, vàrem proposar una comissió d’investigació que el Partit Popular va votar en contra”, ha recordat.

Així, Blanco ha titllat de “vergonyós” que el vicepresident de la Generalitat Valenciana, Jose Ciscar afirme que no pot respondre a la pregunta de quants diners públics s’han gastat en la visita del Papa i, concretament, quants n’ha posat la Generalitat Valenciana “perquè els ciutadans i les ciutadanes del país Valencià tenim dret a saber-ho”.

“Ara que es tanca la Fundació, i que a més la Generalitat en un moment de retallades massives ha tornat a aportar 1,3 milions d’euros, exigim respostes i per això tornem a proposar una comissió d’investigació”, ha anunciat el dirigent i diputat en Les Corts d’EUPV.

Blanco ha finalitzat les seues declaracions al respecte afirmant que “se’ns done tota la informació que demanem” i que “d’una vegada per totes s’acabe amb el finançament públic d’actes privats, de confessions privades, que han de quedar en l’àmbit

privat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa