Diari La Veu del País Valencià
La CEV participarà en el disseny del Districte Digital

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat aquest dimecres que CEV Alacant participarà en el disseny i posada en marxa de la iniciativa Districte Digital al mateix temps que ha ressaltat la “fonamental” col·laboració de la patronal en l’estratègia ‘Uneix’. Així ho ha afirmat després de la reunió que ha mantingut aquest dimecres amb la Junta Directiva de CEV Alacant a la seu del Consell a Alacant, situada a la Casa de les Bruixes.

Puig ha tractat amb el president de l’organització, Perfecto Palacio, assumptes com la implantació del Districte Digital, el pla d’infraestructures, els efectes del Bràxit i la gestió de l’aigua a la demarcació, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat. El president ha considerat “molt positiva” la reunió que se celebrarà en la CEV en dates pròximes per a plantejar un document conjunt en matèria d’infraestructures. “En el plantejament bàsic de l’estratègia ‘Uneix’ és fonamental la participació de CEV Alacant”, ha remarcat.

El president de la Generalitat ha advocat perquè l’organització empresarial tinga accés “a tot àmbit de participació possible” i ha considerat que les seues aportacions “enriquiran la posició” del conjunt d’actors.

“Si hi ha alguna qüestió en la qual hauria d’haver-hi un pacte és en les infraestructures”, ha manifestat, abans d’afirmar que aconseguir un acord en aquest àmbit “donaria estabilitat” perquè el País Valencià comptaria amb “un catàleg d’infraestructures que podrien anar avançant però amb un horitzó determinat”.

El País Valencià “és millor ara, des que existeix la nova CEV i també la nova capacitat d’interlocució de CEV Alacant”, ha assegurat Puig, per a qui és una “bona notícia” que hi haja una organització empresarial “forta que aglutine tots els sectors empresarials i que tinga en compte el territori”, especialment a la demarcació d’Alacant, que ha definit com a “territorialment molt diversa i on els sectors estan molt vinculats al territori”.

Comparteix

Icona de pantalla completa