Diari La Veu del País Valencià
Màximes de 24 graus a dues setmanes de començar l’hivern

Les temperatures màximes registrades aquest dijous no han patit canvis significatius i han oscil·lat entre els 13 i els 24 graus, en una jornada en la qual ha predominat el bon temps.

El País Valencià ha viscut durant aquesta jornada un dia cel poc nuvolós o net, on les temperatures mínimes no han patit canvis importants i les màximes han experimentat descensos locals a l’interior del territori, mentre que el vent ha bufat variable fluix.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), en la demarcació de Castelló s’han mesurat 13 graus a Castellfort (els Ports); 19 a Castelló de la Plana (la Plana Alta); 21 a Sogorb (l’Alt Palància) i 24 a Vinaròs (el Baix Maestrat).

Per la seua banda a la demarcació de València els termòmetres han marcat 18 graus a Oliva (la Safor); 20 a Polinyà del Xúquer (la Ribera Baixa) i a Utiel (la Plana d’Utiel-Requena); 21 a Manises (l’Horta Oest); 22 a la ciutat de València, i 24 a Xàtiva (la Safor), localitat que ha registrat la màxima més alta aquest 6 de desembre, tan sols a quinze dies de que comence l’hivern (21 de desembre).

Pel que fa a les temperatures a les comarques de demarcació d’Alacant, les mínimes han sigut de 21 a Xàbia (la Marina Alta), Rojals (el Baix Segura), la ciutat d’Alacant i la pedania il·licitana de l’Altet (el Baix Vinalopó), i de 22 al Pinós (el Vinalopó Mitjà).

Comparteix

Icona de pantalla completa