Diari La Veu del País Valencià
L’enllumenat nadalenc de València, nou atractiu per a la ciutadania

La plaça de l’ajuntament de València i els seus barris ja compten amb motius decoratius i il·luminació per a les festes de Nadal, que enguany han suposat un pressupost de 80.000 euros, un 33% més respecte a l’exercici anterior. Aquesta partida inclou la il·luminació que s’ha incorporat al pessebre situat a la plaça de la Reina i als reclams nadalencs dels barris de Benicalap i Malilla i dels pobles de València del Forn d’Alcedo i Mauella.

Tots aquestos punts estaran il·luminats de diumenge a dijous, des de les 17.30 hores fins a la 1 de la matinada; el divendres i el dissabte la llum romandrà encesa fins a les 02.00 hores, i la Nit de Nadal i de Reis el servei es perllongarà fins a les 03.00 hores. L’esmentat pressupost també inclou l’enllumenament de quinze arcs al carrer de la Pau, huit al carrer de Sant Vicent i altres onze en les entrades a la plaça de l’Ajuntament, al centre de la ciutat. I enguany, a més, s’ha afegit una presa de tensió per a la Nit de Cap d’Any a la plaça de Patraix. En total hi haurà vora 30 emplaçaments amb decoració nadalenca.

Els barris de Benicalap i Malilla han instal·lat un arbre de Nadal, que se suma als de Campanar, Patraix, Sant Valer (Russafa), Benimaclet, Creu del Canyamelar, Doctor Collado (Ciutat Vella), Abastos, Sant Marcel·lí i Orriols. A més, a aquestos onze arbres cal afegir la il·luminació nadalenca del Forn d’Alcedo i Mauella, amb cortines de llums LED o cartells que desitgen ‘Bon Nadal’; se sumen així a la resta de pobles de València, que ja els tenien des del passat Nadal.

Comparteix

Icona de pantalla completa