Un total de 24 persones arribades a Eivissa en pastera seran tancades al CIE de Sapadors

Més d'una cinquantena de migrants, inclosos nou menors, han arribat a l'illa aquesta setmana
/ València
8 desembre 2018 01:00h
Tots els mesos, des de maig de 2010, hi ha concentracions davant la porta blava del CIE de Sapadors per a exigir el tancament d\'aquest centre.

Un total de 24 persones de les més de 50 arribades a Eivissa aquesta setmana en pastera parteixen aquest dissabte en un vaixell a València per a dirigir-se al Centre d'Internament d'Estrangers de Sapadors.

Així mateix, 18 immigrants més quedaran en llibertat davant la impossibilitat de trobar un centre d'internament amb places disponibles, segons ha confirmat a Europa Press el director de l'Administració de l'Estat a Eivissa i Formentera, Ramon Roca. El director insular ha explicat que la seua situació serà comunicada a la Creu Roja perquè se'ls done allotjament, menjar i mantes. A aquestes persones se'ls obrirà un expedient d'expulsió, encara que el tràmit és "més lent", segons ha declarat Roca.

Per la seua banda, els nou menors interceptats continuaran, ara com ara, ael centre Pare Morey a Sa Coma, en el pavelló habilitat després de la seua arribada. Aquesta setmana, el Consell balear, que és qui té la tutela, podrà decidir sobre la destinació d'aquestos joves.

next