Diari La Veu del País Valencià
Les Arts posa en marxa la seua primera activitat adreçada a bebés de fins a 36 mesos

El Palau de les Arts oferirà, a partir de dimecres vinent, la seua primera proposta artística adreçada a bebés de 10 a 36 mesos dins de les activitats del Programa didàctic 2018-2019. Es tracta de ‘Babies ONLY’, un muntatge de 45 minuts de durada que uneix la dansa, la música i les arts escèniques perquè el nadó experimente so, silenci o moviment i “crear així un cúmul de sensacions que transporten la criatura i els seus acompanyants des de l’alba fins a la tranquil·litat de la nit”.

‘Babies ONLY’ és un nou projecte educatiu que Les Arts ha coproduït amb l’Institut de Dansa Educocreativa i Social, especialitzat en projectes de promoció, formació, investigació i innovació en l’àmbit de la dansa en societat i que presideix Alicia Herrero, segons informa la Generalitat en un comunicat.

Alicia Herrero, al costat de dues ballarines més, desenvolupa la part coreogràfica, que constitueix l’eix vertebrador de l’activitat. La soprano Vittoriana De Amicis i el baríton Arturo Espinosa, del Centre Plácido Domingo, acompanyats al piano per José Jaime Hidalgo, interpreten cançons infantils franceses.

Les Arts ha programat set sessions de ‘Babies ONLY’ els dies 12, 16, 17 i 18 de desembre. L’aforament màxim és de 15 bebés per torn, i és imprescindible la presència d’un adult per nadó durant tota l’activitat. No obstant això, Les Arts permet també l’assistència d’un segon adult durant el transcurs de la proposta.

Amb ‘Babies ONLY’, el centre d’arts amplia el seu ventall d’espectacles destinats al públic didàctic i familiar, que fins a la data no recollia propostes dedicades als infants menors de tres anys. Es tracta, així mateix, “d’una aposta per augmentar la vocació intergeneracional de la programació que compta ja amb iniciatives educatives per a menors i adults”, indiquen des de la Generalitat.

Les localitats de ‘Babies ONLY’ tenen un preu únic de 7 euros i es poden adquirir per Internet. Des de les Arts es recomana que el nadó tinga autonomia motora i que els adults porten roba còmoda.

Comparteix

Icona de pantalla completa