Els CDR alcen les barreres del peatge de l'AP-7 i altres vies a diferents punts de Catalunya

La protesta, sota el lema 'Obrim les barreres del règim', coincideix amb la vesprada d'operació tornada del pont de la Puríssima
/ València
9 desembre 2018 01:00h
Aquesta nova acció, sota el lema \'Obrim les barreres del règim\', arriba després que un grup de manifestants tallaren la mateixa autopista a l\'altura de l\'Ampolla aquest dissabte.

Membres dels Comités en Defensa de la República (CDR) han alçat les barreres del peatge de l'AP-7 i altres vies de pagament aquest diumenge a diversos punts de Catalunya, com ara l'Hospitalet de l'Infant (el Baix Camp), Manresa (el Bages), Girona (el Gironès), Martorell (el Baix Llobregat), les Borges Blanques (les Garrigues), Alfés (el Segrià) i les Fonts (el Vallès Occidental). També han obert els túnels de Vallvidrera. L'acció es pot seguir en un fil del compte de Twitter @CDRCatOficial.

La protesta, sota el lema 'Obrim les barreres del règim', arriba després que un grup de manifestants tallaren l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla durant més de quinze hores aquest dissabte. Alguns dels manifestants d'aquest diumenge porten banderes estelades i armilles grogues. La protesta coincideix amb la vesprada d'operació tornada del pont de la Puríssima i també amb el quart cap de setmana de mobilitzacions dels 'armilles grogues' a França, que, entre altres incidents, han tallat diverses carreteres en territori nord-català i francés.

next