Diari La Veu del País Valencià
El Palau de la Música posa a la venda aquest dimecres les entrades per a l’espectacle de Dani Mateo

El Palau de la Música acollirà l’espectacle de Dani Mateo, Raúl Cimas i JJ Vaquero, tal com va anunciar l’auditori després de la cancel·lació de l’obra al Teatre Olympia de València, el proper 9 de febrer de 2019, a les 22.30 hores.

L’auditori posarà a la venda, a partir d’aquest dimecres, les entrades per a veure la representació de Nunca os olvidaremos, l’espectacle protagonitzat per l’humorista català junt amb Cimas i Vaquera. La recaptació de l’entrada té un caràcter solidari, es podrà veure a la Sala Iturbi de l’auditori valencià i té un cost de 20 euros per localitat. D’aquesta manera, la totalitat de la recaptació anirà destinada a la Sociedad Valenciana Protectora de Animales y Plantas que és una de les més antigues de tot València i una entitat sense ànim de lucre, fundada l’any 1973 amb la finalitat de donar suport a gossos i gats víctimes de l’abandonament i el maltractament.

La regidora de Cultura, Glòria Tello, ha volgut manifestar que “poder fer d’una actuació en favor de la llibertat d’expressió artística, un acte de solidaritat pels animals que més ho necessiten és una manera de crear sinergies per a fer d’aquesta una societat més lliure, més respectuosa, més justa i en definitiva, millor”. Les localitats es podran adquirir a partir de les 10 hores d’aquest dimecres a través de la pàgina web i les taquilles de l’auditori en el seu horari habitual.

La Sociedad Valenciana Protectora de Animales y Plantas treballa per a pal·liar els efectes de l’abandonament animal, intentant evitar-ho i cercant una segona oportunitat de vida per als animals abandonats. Així mateix realitza una gran tasca educativa, informativa i divulgativa entre els ciutadans amb la finalitat de sensibilitzar tothom y fomentant les relacions amb el món animal. Hui en dia el seu refugi acull unes 300 vides aproximadament.

Cal recordar que la representació de Nunca os olvidaremos estava prevista per al passat 24 de novembre, però, l’auditori es va veure obligat a ajornar l’espectacle, segons va informar aleshores l’auditori, amb la finalitat de donar més temps perquè els espectadors pogueren adquirir les entrades. D’aquesta manera, l’Ajuntament de València fa efectiu el seu oferiment de l’auditori valencià perquè puga representar-se l’obra, després de la seua cancel·lació, el passat 8 de novembre, al Teatre Olympia per amenaces de partits d’extrema dreta.

Comparteix

Icona de pantalla completa