Diari La Veu del País Valencià
Fabra s’absentarà durant un mes del control de Les Corts
RedactaVeu / València
El president Fabra ha comunicat que no podrà assistir a la pròxima sessió plenària prevista per al 9 i 10 d’abril, de manera que no hi haurà sessió de control al cap del Consell. El portaveu socialista Antonio Torres ha rebut una comunicació oficial que excusa la compareixença en Les Corts del president Fabra per la visita de José Manuel Durão Barroso, president de la Comissió Europea.

“No ens estranya que Fabra no vulga comparèixer la setmana que ve ja que no va a aconseguir que Rajoy complisca les seues promeses electorals”, ha dit Torres, en referència a la presència del president del Govern a València en la Convenció nacional municipal del PP. Així, ha assegurat que “Fabra no vol sotmetre’s a les explicacions que els exigiríem els socialistes sobre els compromisos electorals incomplits per Rajoy sobre deute històric i finançament”.

Torres ha remarcat que si només hi ha dos plens per mes i el president falla un, caldrà esperar fins al 8 de maig perquè Fabra se sotmeta a la sessió de control per part dels grups parlamentaris. “Més d’un mes estarà el president del Consell sense acudir a les Corts Valencianes”, ha insistit Torres, qui ha considerat que açò denota “la falta d’interès” de Fabra i que “no té res que oferir”.

En aquesta línia, el portaveu socialista ha dit que el president posa excuses per a no acudir a Les Corts perquè “té por, tot li ix malament a l’hora d’aconseguir el que necessita” per al País Valencià. “És un president que demostra el seu fracàs i la seua falta de competència”, ha afegit.

Comparteix

Icona de pantalla completa