Diari La Veu del País Valencià
Mari Carmen Sánchez: Otegi o Puigdemont sí que haurien de ser persones ‘non grates’

Les paraules del portaveu socialista Manolo Mata d’aquest dijous amb què demana que es considere a Toni Cantó i Albert Rivera persones non grates per la seua abstenció en la reforma de l’Estatut han provocat que Ciutadans, després d’uns dies de silenci, torne al focus mediàtic.

Així, aquest divendres, la portaveu de la formació taronja al País Valencià, Mari Carmen Sánchez, ha titllat de “desafortunades” les declaracions de Mata i ha afegit: “Es podria entendre que demanara aquesta condició per a polítics com Otegi o Puigdemont per trencar la pau i l’estat de dret, però no simplement per abstindre’ns, una posició totalment lícita”.

Sánchez ha avançat també que presentarà en les Corts una declaració institucional perquè es condemnen les paraules del socialista Mata. “No és de rebut que se sol·licite aquesta condició a persones que estan a favor dels valors democràtics i de la Constitució”, ha manifestat.

Respecte a l’abstenció en la modificació de la llei essencial dels valencians, Sánchez s’ha tornat a acollir a l’argument que en els darrers dies el seu equip de premsa va traslladar: “Aquesta reforma de l’Estatut no garanteix ni un sol euro per a la Comunitat. Nosaltres volem més que ningú que es resolga el problema de l’infrafinançament que moltes autonomies pateixen, però aquesta reforma és un brindis al sol”.

Comparteix

Icona de pantalla completa