El privilegi 'impresentable' de Barberà que 'ni tan sols la filla del Rei' va tenir

EUPV-Els Verds denuncia el 'discriminatori' privilegi de Barberá i G. Camps per poder entrar 'per darrere’ per a declarar després que el Govern haja confirmat que no va donar instruccions per a dissimular l’entrada a la Ciutat de la Justícia
6 abril 2014 01:00h

RedactaVeu / València

EUPV-Els Verds exigeix explicacions de la ‘jugada’ de l’alcaldessa de València i de l'exvicepresident Gerardo Camps. “Caldria, si tenen una mica de vergonya que Gerardo Camps i Rita Barberà donen una explicació sobre per què no van entrar per l’accés principal de la Ciutat de la Justícia i van usar un accés restringit”, ha afirmat el diputat d’aquesta formació al Congrés Ricardo Sixto, qui considera que es tracta d’un “privilegi impresentable i discriminatori que ni tan sols la filla del rei va obtenir en Palma de Mallorca quan anà a declarar pel mateix cas en què declaraven Camps i Barberà”.  

Segons indica el Govern central en una resposta al diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés, Ricardo Sixto, “la Unitat de Vigilància i Protecció, del Ministeri de l’Interior, no va rebre instruccions o regles sobre les modalitats i escenaris dels accessos”.

Així, segons el diputat de la formació d’esquerres, “queda clar que la jugada d’evitar entrar a la Ciutat de la Justícia per l’accés principal, com qualsevol fill de veí, correspon a l’alcaldessa de València, Rita Barberà i a l’exvicepresident de la Generalitat Valenciana, Gerardo Camps, perquè el Ministeri de l’Interior, segons el Govern, no va donar cap ordre en eixe sentit”.    


Descargas

next