Foment aprova el projecte de construcció de la connexió sud d'Oliva amb l'AP-7

El pressupost base de licitació de les obres ascendeix a 28,03 milions d'euros
/ València
14 desembre 2018 01:00h
La concessió prorrogada d'Aumar finalitza el 31 de desembre de 2019, data a partir de la qual l’autopista de peatge revertiria de nou a l'Estat.

El Ministeri de Foment ha donat llum verda al projecte de construcció de la connexió sud d'Oliva, la fase 1 de la variant de la Safor. La longitud de l'actuació és d'aproximadament tres quilòmetres i el pressupost base de licitació per a l'execució de les obres ascendeix a 28,03 milions d'euros, detalla en un comunicat el departament que dirigeix José Luis Ábalos.

En concret, les accions recollides en aquest projecte són l'execució parcial d'una de les calçades de la variant en la zona sud d'Oliva, que connecta la N-332 amb l'AP-7, de manera que es completarà –amb una altra connexió ja existent més al nord– una variant de traçat d'Oliva a través de les calçades de l'AP-7.

L'objectiu és millorar la seguretat viària en la xarxa de carreteres de l'Estat en la zona. Paral·lelament, l'actuació pretén millorar l'accessibilitat i funcionalitat de l'autopista davant la decisió de liberalitzar aquest tram en finalitzar la concessió.

next