La universitat Miguel Hernández d'Elx es posiciona a favor de la república

Més de 2.000 persones han participat en el referèndum que també es farà a la resta de centres universitaris públics del País Valencià
/ València
14 desembre 2018 01:00h
Aquesta consulta s\'enmarca dins de la iniciativa impulsada per la Universitat Autònoma de Madrid de realitzar una consulta sobre la monarquia.

Més de 2.000 membres de la comunitat universitària de la Miguel Hernández d'Elx van participar dijous en un referèndum sobre el model d'estat. Segons han informat els organitzadors a través del seu compte de Twitter el 'sí' ha guanyat amplament. De fet, 1.761 vots van ser a favor de la república i només 344 vots van ser a favor de mantindre la monarquia.

Aquesta consulta s'emmarca dins de la iniciativa impulsada per la Universitat Autònoma de Madrid de realitzar una consulta sobre la monarquia, que s'ha repetit en diverses universitats públiques i a la qual s'han adherit les cinc universitats públiques valencianes. Per ara, només s'ha votat en la Universitat Politècnica de València on també ha guanyat el 'sí' a la república.

next