Diari La Veu del País Valencià
El PSPV proclama oficialment Jorge Rodríguez com a candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent

La Comissió Nacional d’Ètica i Garanties del PSPV-PSOE ha proclamat la candidatura de Jorge Rodríguez a l’Alcaldia d’Ontinyent (la Vall d’Albaida) per a les eleccions municipals de 2019, amb les quals revalidaria el càrrec que ostenta actualment.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha criticat la proclamació de l’expresident de la Diputació de València i ha recordat la seua investigació en el cas Alqueria: “Com ja li vaig dir a Puig, si és culpable ja ho determinaran els tribunals, però si és innocent ja porta una condemna”.

En un acte de partit a Alboraia (l’Horta Nord), Bonig ha subratllat aquest dissabte que “el que era fins fa poc president de la Diputació i continua com a alcalde d’Ontinyent, imputat presumptament per delictes de corrupció, detingut per la Policia Nacional i que va passar un dia al calabós, serà el candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent”. “Nosaltres som un partit responsable, no som com ells i sí que creiem en la presumpció d’innocència”, ha asseverat, per a dirigir un missatge a la vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís: “No sé si (Mónica) Oltra considera que és ètic i estètic, o si l’ètica i estètica només compten quan es tracta del PP”.

Al marge del nomenament, la popular ha lamentat davant els militants i simpatitzants que “el PSPV ha abandonat aquesta terra” per la falta d’inversions a la demarcació de València. “Els ciutadans de Morella rebran 2.500 euros, són 2.200 persones, i els de la província, que són exactament igual de valencians, 52 euros per persona”, ha il·lustrat.

Des del passat dimecres 5 de desembre, Jorge Rodríguez és automàticament candidat a l’Alcaldia pel PSPV a la localitat de la Vall d’Albaida, després que el termini per a sol·licitar primàries finalitzara sense que s’haguera presentat cap sol·licitud. Rodríguez, que juntament amb dos exassessors i tres responsables de l’empresa pública Divalterra figura com investigat judicialment en el cas Alqueria, va ser suspés cautelarment de militància arran la seua detenció en aquesta operació, que es va dur a terme a finals de juny.

Comparteix

Icona de pantalla completa