Diari La Veu del País Valencià
Més de 1.100 cotxes estacionen en les primeres 48 hores del nou pàrquing de la plaça de Bruges

Un total de 1.129 vehicles han aparcat durant les primeres 48 hores de funcionament del nou aparcament del centre històric-Mercat Central de València, ubicat a la plaça de Bruges i conegut com a pàrquing de Bruges, que va entrar en funcionament aquest dijous, 13 de desembre.

Des de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València destaquen així que el pàrquing “arranca amb èxit de visitants”, amb fins i tot pics d’ocupació superiors al 75%, fet que suposa que “centenars de persones hagen pogut fer les seues compres al centre de manera més còmoda”.

Aquest dissabte, l’afluència ha sigut fluida al llarg del matí, no hi ha hagut que destacar cap contratemps i tot ha transcorregut amb “absoluta normalitat”, excepte una incidència en els ascensors que s’ha resolt quan s’ha avisat l’empresa responsable de la infraestructura i l’encarregada del seu manteniment, detalla l’EMT en un comunicat.

L’aparcament dóna resposta a una “reivindicació de comerciants i veïnat de quasi una dècada”. “Com vam dir, el pàrquing estaria en funcionament abans de Nadal, i així ha sigut”, ha manifestat el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, per a mostrar la seua satisfacció per a “contribuir a dinamitzar les vendes en aquestos dies tan importants per al comerç”.

Comparteix

Icona de pantalla completa