El Tirant llança una app per a identificar els rètols "que no compleixen amb la normalització del valencià"

L'aplicació BonSenyal forma part d'una campanya de l'associació cívica per a donar a conéixer la normativa que regula la senyalització als espais públics
/ València
17 desembre 2018 01:00h
BonSenyal es pot descarregar a un dispositiu mòbil o usar des de l\'ordinador.

L'Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc ha presentat aquest dilluns la campanya BonSenyal, que té l'objectiu d'identificar "aquells rètols i senyals dels espais públics que no compleixen amb la normalització del valencià". A més, pretenen donar a conéixer la normativa que regula aquest àmbit.

Per això, han llançat una aplicació, finançada per la Generalitat, mitjançant la qual la població podrà comunicar les incidències en la senyalística als carrers i altres espais públics valencians. Segons descriuen, els passos a seguir són: localitzar la incidència; identificar si és un camí, un edifici, un parc...; explicar què passa, i adjuntar una foto.

L'usuari rebrà un avís quan la incidència estiga solucionada. A més, des de l'aplicació es podrà fer seguiment de totes les incidències enviades. BonSenyal es pot descarregar en un dispositiu mòbil o usar des de l'ordinador.

next