El Consell de Ministres farà parada a Alacant en març de 2019

El president Pedro Sánchez va traslladar al cap del Consell Ximo Puig la intenció del govern espanyol de reunir-se a la ciutat que va celebrar l'últim Consell de la Segona República en 1939
/ València
19 desembre 2018 01:00h
Sánchez va acceptar l\'oferiment de Puig de celebrar el Consell de Ministres a Alacant.

El govern espanyol té pensat seguir celebrant consells de ministres fora de Madrid. Així, després de la reunió que l'executiu espanyol té previst celebrar aquest divendres, 21 de desembre, a Barcelona, el govern de Pedro Sánchez podria fer la segona parada a Alacant.

Segons ha explicat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en una entrevista a Les Notícies del matí, d'À Punt, el president espanyol, Pedro Sánchez, es va comprometre aquest dimarts amb el cap del Consell a celebrar una reunió del Consell de Ministres a Alacant per a commemorar l'últim consell de la Segona República celebrat en març de 1939.

Aquest és el compromís que va adquirir Pedro Sánchez durant la reunió mantinguda aquest dimarts a Madrid amb el secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig. Una trobada emmarcada en una ronda de contactes que el dirigent del PSOE està mantenint amb els barons socialistes per a analitzar el nou escenari polític després de les eleccions andaluses i la irrupció de Vox.

next