Diari La Veu del País Valencià
El Consell de Ministres farà parada a Alacant en març de 2019

El govern espanyol té pensat seguir celebrant consells de ministres fora de Madrid. Així, després de la reunió que l’executiu espanyol té previst celebrar aquest divendres, 21 de desembre, a Barcelona, el govern de Pedro Sánchez podria fer la segona parada a Alacant.

Segons ha explicat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en una entrevista a Les Notícies del matí, d’À Punt, el president espanyol, Pedro Sánchez, es va comprometre aquest dimarts amb el cap del Consell a celebrar una reunió del Consell de Ministres a Alacant per a commemorar l’últim consell de la Segona República celebrat en març de 1939.

Aquest és el compromís que va adquirir Pedro Sánchez durant la reunió mantinguda aquest dimarts a Madrid amb el secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig. Una trobada emmarcada en una ronda de contactes que el dirigent del PSOE està mantenint amb els barons socialistes per a analitzar el nou escenari polític després de les eleccions andaluses i la irrupció de Vox.

Comparteix

Icona de pantalla completa