Diari La Veu del País Valencià
Trenta restaurants de Castelló de la Plana donaran als clients les sobres del menjar perquè no acaben al fem

El regidor de Benestar i Dependència de Castelló de la Plana, José Luis López, ha presentat aquest dimarts el projecte social Comentalízate, impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu d’evitar el desaprofitament d’aliments en bon estat als locals de restauració de la ciutat. Per a això, ha comptat amb la col·laboració de Manos Unidas Castelló i de Food Ration 4 All.

López ha explicat que aproximadament 40.000 quilograms de menjar acaben cada dia als contenidors de fem que hi ha la ciutat. El projecte Comentalízate naix, precisament, “per a mentalitzar la societat sobre aquesta problemàtica”.

L’edil ha assenyalat que en aquesta campanya “serà l’hostaler de la ciutat, quan veja que al comensal li ha sobrat menjar al plat, qui li entregue una carmanyola corporativa de Comentalízate amb l’aliment sobrant i la seua respectiva bossa per a evitar que el menjar acabe al fem”.

Comentalízate començarà dissabte vinent, 22 de desembre, de cara a les festes nadalenques. Hi participaran 30 restaurants, identificats amb un adhesiu distintiu de la campanya.

Comparteix

Icona de pantalla completa