Salvador Navarro, nomenat vicepresident de la CEOE

Dos empresaris valencians més formaran part de l'òrgan de govern de la patronal estatal
/ València
19 desembre 2018 01:00h
El president de la CEV compaginarà aquest càrrec amb la presidència de la Comissió de Treball de Mercat Intern de CEOE.

El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha sigut nomenat aquest dimecres, per part de la Junta Directiva de l'organització i a proposta del seu president Antoni Garamendi, vicepresident de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE).

Salvador Navarro ocuparà una de les vicepresidències de l'organització estatal junt amb Juan Pablo Lázaro, president de la Confederación Empresarial de Madrid (CEIM); Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball, i Pilar González de Frutos, presidenta de la Unión Española de Entitadades Aseguradoras i Reaseguradoras (UNESPA).

El president de la CEV compaginarà aquest càrrec amb la Presidència de la Comissió de Treball de Mercat Intern de la CEOE, encarregada d'identificar les distorsions que es produeixen en el mercat interior de béns i serveis de l'estat espanyol i de proposar mesures per a eliminar-les. Al capdavant d'aquesta Comissió defensarà la unitat de mercat i promourà mesures per a assegurar el correcte compliment de les normes i principis que regulen el mercat interior, tant comunitàries com estatals.

Els empresaris valencians guanyen pes en els òrgans de govern de la CEOE. Junt amb Salvador Navarro altres dos empresaris valencians formaran part del Comité Executiu: Juan Antonio Germán, director general de Relacions Externes i Mecenatge de Mercadona, i Ricardo Cabedo, de Foro Interalimentario.

La Junta Directiva també comptarà amb tretze vocalies formades per valencians. Per part de CEV València estaran Salvador Navarro, Eva Blasco, Francisco Corell, Vicente Lafuente i José Luís Santaisabel. Sebastián Pla ocuparà una vocalia com a president de CEV Castelló i per part de CEV Alacant estaran Perfecto Palacio, Nuria Montes, José Antonio Pastor i Guillermo Moreno. Juan Antonio Germán, Asunción Martínez,i Ricardo Cabedo i Càndid Penalba completen la representació valenciana en la CEOE.

next