Emergències reforça un 11% els torns del personal del 112 en Nadal

La Generalitat recomana a la població que seguisca els consells per a evitar els incidents "a què tothom estem exposats durant l'època nadalenca"
/ València
21 desembre 2018 01:00h
L\'increment en els torns de personal previst per als dies 24 i 25 de desembre és d\'un 11% i s\'encarregaran d\'atendre les trucades de qualsevol emergència que es puga produir.

L'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències incrementarà els torns del personal del telèfon d'emergències 112 en un 18% la nit de Nadal i un 4% el dia de Nadal "amb la finalitat d'atendre amb la major eficàcia i rapidesa possible els ciutadans que telefonen durant aquestes dates davant qualsevol emergència que es puga produir", segons ha afirmat el director de l'Agència, José María Ángel.

En total, l'increment en els torns de personal previst per als dies 24 i 25 de desembre és d'un 11% i s'encarregaran d'atendre les telefonades de qualsevol emergència que es puga produir al territori valencià. No obstant això, Ángel ha assenyalat que la plataforma operativa del servei té la capacitat de fer-se més gran en funció de les emergències produïdes.

El director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha recomanat a la ciutadania que es desplace per carretera durant aquest llarg cap de setmana festiu que s'informe de la situació meteorològica abans d'iniciar qualsevol viatge i que extreme totes les mesures de precaució per a evitar accidents de trànsit.

A més, ha suggerit a la població que seguisca els consells d'autoprotecció a través de la web del 112 i @GVA112 sobre com evitar els incidents a què tothom estem exposats durant l'època nadalenca, amb nombroses festes i espectacles amb gran afluència de públic.

La Generalitat, amb aquestes mesures, "tracta d'oferir a ciutadania i als organismes públics un servei integrat d'informació i comunicació que optimitze les intervencions en emergències satisfent les necessitats dels usuaris", incideix l'Administració a través d'un comunicat.

next