Diari La Veu del País Valencià
Els bombers sumen els drons a les tasques d’extinció de l’incendi de la fàbrica de Sollana

L’incendi que es va declarar aquest dissabte a la vesprada en una fàbrica abandonada de Sollana (la Ribera Baixa) ha quedat estabilitzat aquest diumenge entorn del migdia. No obstant això, un total de huit bombers, juntament amb un dron de la Generalitat, continuen treballant per a extingir l’incendi a hores d’ara.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, els agents estan controlant el perímetre, i adverteixen que les tasques d’extinció “s’allargaran bastants dies”, com ocorre “en tot incendi industrial”. A més, el 112 ha mobilitzat, a petició dels bombers, un dron per a ajudar en les tasques d’extinció de l’incendi, segons ha anunciat a través de Twitter.

El foc es va iniciar en la vesprada del dissabte en una empresa abandonada en la qual anteriorment ja s’havia produït un altre incendi, i va obligar els bombers a treballar durant tota la nit i tot el diumenge en la seua extinció. La columna de fum podia veure’s des de la ciutat de València, a uns 25 quilòmetres.

El fum va causar afeccions a Sollana i als municipis veïns d’Algemesí (la Ribera Alta), Silla (l’Horta Sud) i Sueca (la Ribera Baixa). També va afectar la circulació en l’A-38, entre Sollana i Cullera, així com al tram Sollana-Sueca de la línia ferroviària València-Gandia, on la circulació es va restablir a les 22.35 hores.

Al lloc es van traslladar efectius de bombers dels parcs de Silla, Cullera, Catarroja, Torrent i Alzira, que han treballat tota la nit de dissabte a diumenge.

Comparteix

Icona de pantalla completa