Diari La Veu del País Valencià
La primera edició de Family Duo ja té parella guanyadora

Family Duo ja té guanyadors de la primera edició. La parella d’Onil (l’Alcoià) formada per Raquel i Juan Carlos, de 26 i 25 anys respectivament, va ser escollida aquest dissabte pel jurat i el públic del talent show de la televisió pública valenciana com a millor duo musical.

La final del concurs, que es va emetre durant la nit d’aquest dissabte, ha convertit el programa en l’espai més vist d’À Punt del eia, amb 75.000 espectadors que van restar connectats a la pantalla per a conéixer el nom de la parella guanyadora del primer Family Duo. El programa va aconseguir un 4,4% d’audiència i durant la gala va arribar a pics de 163.000 persones. L’audiència del concurs de talents va aportar a la cadena pública valenciana el 43,8% dels espectadors del dia, segons ha destacat aquest diumenge la consultora de televisió Barlovento.

Així, Raquel i Juan Carlos es van convertir en els protagonistes d’aquest Family Duo amb un estil musical basat en el rock and roll clàssic. Juan Carlos va començar en la música amb 2 anys en la banda del seu poble. Sempre s’ha dedicat a la percussió, tot i que en el concurs ha tocat el piano. Per la seua banda, Raquel va començar en la música amb 18 anys. És autodidacta. Raquel i Juan Carlos fa tres anys que són parella sentimental però abans eren amics.

Actualment, Juan Carlos forma part d’una colla de música d’Alcoi i també de la banda d’Onil; a més, actua amb el seu grup. Raquel compagina la música amb el treball de cambrera. “En el futur, ens encantaria poder viure de la música. De moment, encara no és possible”, ha indicat la parella guanyadora. Amb el premi invertiran en el que més els agrada: la música. “La idea és invertir en música, millorar els equips que tenim i els instruments. Ens gastarem un poquet nosaltres, però en els projectes musicals hem d’invertir perquè tot és molt car”, han afegit.

Family duo és un dels espais més potents de la graella d’À Punt Mèdia. De fet, À Punt ja ha obert la convocatòria per a buscar concursants per a la segona edició del concurs musical de talents. Els interessats a participar en els càstings es podran registrar en la web de la cadena pública.

El programa està produït per Fremantle i Lapònia TV per a À Punt Mèdia. La primera edició de Family duo ha tingut una gran resposta per part del públic i ha sigut una enorme plataforma per al talent de les famílies valencianes, ha apuntat la televisió valenciana en un comunicat. Només en les xarxes socials, les actuacions del programa ja han superat els dos milions i mig de reproduccions. A més, cada setmana Family duo ha sigut tendència en Twitter al País Valencià i ha arribat a ser tendència a tot l’Estat.

Comparteix

Icona de pantalla completa