Diari La Veu del País Valencià
Presentació de La Veu a l’AC Socarrats Vila-real aquest divendres

RedactaVeu / Vila-real.

La seu de l’AC Socarrats Vila-real serà l’escenari per a la presentació del diari digital La Veu del País Valencià, una nova presentació que té com a objectiu donar a conèixer la trajectòria de l’únic diari en valencià que té una cobertura de tot el País Valencià.

La presentació estarà a càrrec d’Abel Campos, periodista ambiental i Moisès Vizcaino, editor de laveupv.com.

Considerant el moment que vivim els valencians i les valencianes, l’Associació Socarrats valora “molt positivament la tasca periodística, de consciència crítica i d’aportació cultural que porta a terme La Veu”.

Per aquest motiu, “volem contribuir a la seua divulgació, i possibilitar que un equip de la redacció, encapçalat per l’editor, Moisès Vizcaino, presenten els objectius, l’organigrama i les pàgines del diari digital, amb comentaris de detall adreçats a tot el públic interessat que hi desitge assistir”.

Laveupv.com és el nou diari digital del País Valencià, nascut l’1 de gener de 2013, que té la voluntat d’ajudar a vertebrar el País Valencià, de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi social. Això és, fer ús del periodisme 2.0 a través de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, que en ple segle XXI ens permeten a la vegada parlar de nosaltres els valencians, i connectar-nos directament amb la resta del món. És editat per l’empresa Edicions La Veu del País Valencià, SL.

Comparteix

Icona de pantalla completa