Diari La Veu del País Valencià
Les obres de la T-10 de Metrovalencia entre el carrer d’Alacant i Natzaret començaran en febrer

La Generalitat licitarà en gener les obres de la línia 10 de Metrovalencia, l’antiga línia 2, que connectarà el carrer d’Alacant amb el barri de Natzaret. Segons ha explicat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en una entrevista amb la Cadena Ser, l’execució de les obres començarà en febrer.

Segons ha explicat Puig, la inversió per a realitzar les primeres obres serà de 50 milions d’euros. Així, ha destacat que amb aquestes obres es posarà fi al “forat” que va deixar el PPCV.

Puig ha lamentat que el Consell actual es va trobar “amb l’efecte herència de moltes obres inacabades” i, en concret, “hi havia un forat enorme: la rebatejada línia 10” de Metrovalencia.

El president també s’ha referit al servei de Rodalia, que ha qualificat de “prioritat” per al seu govern i sobre el qual ha recordat que la Generalitat ha demanat a l’Estat la transferència de la seua gestió perquè consideren que “des de l’àmbit territorial és més fàcil i és molt millorable la gestió”.

L’Administració va reprendre en març l’execució d’aquest projecte, abandonat per l’anterior Consell des de 2011. La inversió inicial prevista per a la represa de les obres és de 50 milions d’euros, dels quals 30 seran aportats per l’Administració autonòmica i 20 procediran del Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

Comparteix

Icona de pantalla completa