Diari La Veu del País Valencià
Una densa boira obliga a tallar el trànsit del Port de València

Europa Press / València.

El litoral de València i Castelló han clarejat aquest dimarts amb densos bancs de boira que han impedit la visibilitat a menys de 200 metres en alguns punts, la qual cosa ha obligat a tancar el trànsit marítim del Port de València.

Així, a les 9.00 hores la visibilitat horitzontal en l’aeroport de Manises era de 200 metres i en la Base de Bétera de 300 metres.

Per sota de 1000 metres es considera boira. Davant aquesta situació, l’Autoritat Portuària de València ha procedit al tancament del trànsit marítim. Per la seua banda, les comarques del nord estan cobertes de núvols baixos i la boira és menys densa que a València ja que la visibilitat és de 1700 metres.

La jornada serà poc nuvolosa o amb el cel ras amb nuvolositat d’evolució a l’interior nord amb possibilitat d’algun ruixat aïllat.

Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis a l’interior i en descens lleuger en el litoral, mentre que les màximes aniran en lleuger ascens a l’interior i sense canvis en el litoral. Els vents seran variables fluixos amb brises.

Comparteix

Icona de pantalla completa