La policia busca un sensesostre per a agrair-li que retornara la cartera d'un veí de Vinaròs amb 1.000 euros

L'home va dipositar el moneder amb els diners a un bar d'Amposta perquè el feren arribar als agents
/ València
26 desembre 2018 01:00h
El propietari de la cartera sol·licita als agents que localitzen la persona que va lliurar el moneder per a agrair-li l\'acció.

La Policia Local d'Amposta (el Montsià) està intentat localitzar una persona sense llar que va retornar una cartera extraviada amb 1.000 euros. El propietari del moneder és un veí de Vinaròs (el Baix Maestrat) que desitja posar-se en contacte amb qui va fer la troballa per a expressar-li "el seu més sincer agraïment".

Fonts de la Policia Local del municipi del Montsià han confirmat a Europa Press que durant el matí d'aquest dimecres encara es continua intentant localitzar l'home que va retornar la cartera i que amb la seua acció representa "el vertader esperit del Nadal", subratllen. Des d'aquest cos subratllen que "l'honestedat i l'honradesa són els qualificatius d'un sensesostre que aquest dissabte, dia 22 de desembre, va entregar a la cambrera d'un local d'Amposta una cartera amb 1.000 euros en efectiu en el seu interior perquè l'entregaren a la Policia Local i localitzar al seu propietari".

"Accions com la realitzada per aquest senyor són l'exemple del que hauria de ser l'essència de la nostra societat", assevera en el seu comunicat la Policia Local, que afegeix que els agents estan intentant localitzar aquesta persona perquè el propietari de la cartera, un home de nacionalitat belga i resident a Vinaròs, vol traslladar-li personalment el seu més sincer agraïment.

next