Diari La Veu del País Valencià
La Diputació de València obri el seu pati per a celebrar el Nadal amb tallers i programació infantil

La Diputació de València ha iniciat aquest dimecres les activitats programades per als més menuts amb motiu de les vacances de Nadal amb una programació de tallers i espectacles infantils. La programació nadalenca, emmarcada en el programa ‘Nadal al Pati’, tindrà lloc en horari de matins i vesprades fins a aquest divendres, 28 de desembre, i entre el dimecres 2 i el divendres 4 de gener, segons explica la institució en un comunicat.

‘Caseta d’ocells’ ha sigut el primer taller de la programació, amb sessions a les 11 i 12 hores; mentre que, a la vesprada, el Pati de la Scala ha acollit la producció teatral Contes de Nadal, en sessions de 18 i 19 hores. En tots els casos, les activitats són d’accés lliure i tenen un aforament limitat, de 50 persones en el cas dels tallers i de 70 en el dels espectacles teatrals, i les entrades podran recollir-se 30 minuts abans a la Diputació.

Aquesta dinàmica es repetirà la resta de dies amb les activitats programades, com el taller de globoflèxia i l’espectacle musical i de màgia de dijous, o el taller dedicat a l’elaboració de gots de pingüí i l’espectacle teatral Canta-conta-contes programat per a divendres.

En la setmana del 2 al 4 de gener, el Pati de la Scala tornarà a obrir les seues portes a les famílies, amb tallers de joies i corones, dibuix i marionetes, mentre que a les vesprades repetiran els espectacles teatrals de música, màgia i contacontes.

La programació nadalenca de la Diputació es completa amb l’estand que l’àrea de Joventut i Esports porta cada any a Expojove, amb activitats esportives, jocs infantils, rocòdrom i un simulador de ràfting.

Comparteix

Icona de pantalla completa