Diari La Veu del País Valencià
Detingut un home acusat de telefonar al 112 alertant d’un fals atemptat a València

Agents de la Policia Nacional han detingut al seu domicili de València un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de desordres públics, després de realitzar una telefonada al Servei d’Emergències 112 el passat dia 24 de desembre de matí alertant que el seu cosí, la identitat del qual era fictícia, anava a atemptar contra el Mercat Central i el Mercat de Nadal de la capital del Túria.

Les investigacions es van iniciar el dia 24 al matí, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia. Durant les indagacions, els policies van esbrinar que la telefonada s’havia realitzat des d’una cabina telefònica d’un carrer del districte de Trànsits de València, així com que la identitat de la persona que anava a realitzar l’atemptat que havia facilitat el sospitós era fictícia.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar la identitat de la persona que havia realitzat la telefonada alertant de la comissió d’un atemptat, així com que aquesta mateixa persona el mes de juliol passat havia realitzat altres dos fets similars. Segons la Policia, un d’aquestos fet va ocórrer en juliol, quan va entregar una nota manuscrita a un hotel de València en la qual alertava de la col·locació d’una bomba, i l’altre, amb una magrana de mà fictícia, en un local d’oci de la ciutat.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van detindre el sospitós aquest passat dimecres a la vesprada en el seu domicili del districte de Trànsits com a presumpte autor d’un delicte de desordres públics. El detingut, amb antecedents policials, després de prestar declaració va ser posat en llibertat i va ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial en ser requerit.

Comparteix

Icona de pantalla completa